Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Μεγαλογιατρός στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ - Έκρυβε εισοδήματα πάνω από 2 εκατ. ευρώ


Ένας μεγαλογιατρός γυναικολόγος που εργάζεται ακόμα και σήμερα σε δημόσιο νοσοκομείο και είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου πιάστηκε από την τσιμπίδα του ΣΔΟΕ, καθώς φέρεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια να μην είχε δηλώσει σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Οι έρευνες ξεκίνησαν από το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών με τον γιατρό να δηλώσει πως τα συνολικά του έσοδα ανά έτος από τις μισθωτές υπηρεσίες στο δημόσιο νοσοκομείο και το πανεπιστήμιο δεν ξεπερνούν...
τις 40.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να διατηρούσε σπίτι σχεδόν 400 τετραγωνικών μέτρων σε προάστιο της Αττικής και στις καταθέσεις του φαίνονταν εκατομμύρια ευρώ, με τον ίδιο να αναφέρει στην ακρόασή του από το ΣΔΟΕ πως πρόκειται για κέρδηγ από τον ΟΠΑΠ. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΠΑΠ δεν χορήγησε σχετική βεβαίωση στον γιατρό και έτσι προχώρησε αναγκαστικά σε συμπληρωματικές δηλώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γυναικολόγος που φέρεται να λειτουργούσε ακόμα και παράνομο ιατρείο μέσα στο νοσοκομείο, αναγκάστηκε να υποβάλλει συμπληρωματικές δηλώσεις για τα εισοδήματα της τελευταίας τετραετίας της τάξεως των 2.360.000 εκατομμυρίων ευρώ, για τα οποία μάλιστα βεβαιώθηκε φόρος 950.000 ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο μεγαλογιατρός όχι μόνο θα κληθεί να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, αλλά πλέον θα αντιμετωπίσει και ποινικές κυρώσεις για την απόκρυψη των εισοδημάτων του μέχρι τώρα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου