Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ «ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ» ΤΗΣ ΝΔ

Ο Αντ.Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί της αντιμνημονιακής πολιτικής και συμβιβάστηκε, υποστηρίζει ο Π.Καμμένος, που είπε ότι εάν υπογραφούν από τη ΝΔ οι συμβάσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση, δεν θα είναι στο μέλλον υποψήφιός της. Με δηλώσεις του στο RealFM ο...
«γαλάζιος» βουλευτής που έχει διαγραφεί από την κ.ο. της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλε αποχώρησή του από το κόμμα, εάν υπογράψει την νέα δανειακή σύμβαση με την τρόικα.
«Άλλαξε στάση η ΝΔ και μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου 'Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
«Ο κ. Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί αυτής της αντιμνημονιακής πολιτικής. Συμβιβάστηκε, όταν οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ παρακάλαγαν να πάρουν υπουργεία, οι κατ' επάγγελμα υπουργοί», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στους πέντε βουλευτές, που είχαν ταχθεί υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, πριν από την επιλογή του κ. Παπαδήμου.
Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους ότι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σαν τοκογλύφοι, που «μαλώνουν ένα άτακτο παιδί» και σημείωσε πως η χώρα μας έχει τη δυνατότητα να στραφεί σε άλλες γεωστρατηγικές συμμαχίες.
Για το θέμα των CDS, επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να δίνει στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα και επέμεινε στις καταγγελίες του ότι ο αδελφός τού προέδρου του ΠΑΣΟΚ Αντρίκος Παπανδρέου «εργάζεται σε εταιρεία, που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας». Για τον ίδιο τον Γ.Παπανδρέου, ο βουλευτής ανέφερε: «Εγώ τον πολέμησα όταν ήταν στην εξουσία, τώρα τον κλοτσάνε όλοι όσοι τον έγλυφαν όλο το προηγούμενο διάστημα».
fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου