Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεν τέθηκε θέμα υπογραφής σε συμφωνία, λένε στη ΝΔ

Επιβεβαιώθηκε η στήριξη των τριών πολιτικών αρχηγών στην κυβέρνηση κατά την κοινή συνάντηση  με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου παρά την αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Αντώνη Σαμαρά. Στην τοποθέτηση που φέρεται να έκανε ο κ. Παπανδρέου ότι...
"η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει την στάση της να στηρίξει πιο καθαρά την κυβέρνηση και να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί" ο κ. Σαμαράς απάντησε  ότι  "δεν υπάρχει συγκυβέρνηση μακράς πνοής τα προβλήματα όπως γνωρίζουν όλοι υπάρχουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ".

Μετά την λήξη της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς κατευθύνθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Λεωφόρο Συγγρού. Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ στην συνάντηση των αρχηγών έγινε συνολική εκτίμηση για το κρίσιμο θέμα του PSI. Επίσης  έγινε συνολική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση και επιβεβαιώθηκε η στήριξη στην κυβέρνηση. Η συνάντηση διήρκεσε πολύ ώρα γιατί εξετάστηκαν σε βάθος όλα τα ζητήματα έλεγαν οι ίδιες πηγές.

Πέραν αυτών η ΝΔ παραπέμπει στην αναλυτική δήλωση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ετέθη θέμα υπογραφών των αρχηγών κοινό κείμενο από τον κ. Παπαδήμο. Σε σχέση με τον χρόνο των εκλογών από τη ΝΔ λένε ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει από την συμφωνία των αρχηγών . Το θέμα των εκλογών έθεσε προς το τέλος της σύσκεψης ο κ. Καρατζαφέρης. Όσο για το θέμα της μείωσης του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα η ΝΔ υποστηρίζει ότι θα πρέπει να εξελιχθεί η διαπραγμάτευση των κοινωνικών εταίρων πριν υπάρξει τοποθέτηση.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου