Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο κ. Καψής φοβάται να βγει στην τηλεόραση με εκπρόσωπο της ΝΔ

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην ακύρωση της παρουσίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλου στην εκπομπή της ΝΕΤ που παρουσιάζει η Έλλη Στάη.
Ο κ. Μαρκόπουλος είχε προσκληθεί στην εκπομπή μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή, είχε βγει όπως μας λένε και το σχετικό τρέϊλερ, αλλά ξαφνικά ειδοποιήθηκε ότι η παρουσία του …
ματαιώνεται.
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε αμέσως την ακόλουθη δήλωση: «Ενώ είχε ζητηθεί παρουσία κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας σε σημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, την τελευταία στιγμή οι ανεύθυνοι “υπεύθυνοι” του κρατικού καναλιού, αποφάσισαν να τον “κόψουν”.
Πρόκειται για μια ακόμη απρέπεια, αυθαιρεσία και αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Καψής συμφωνεί με τις μεθοδεύσεις αυτές;».
Από την ΕΡΤ τα μασάνε τώρα και λένε ότι τους προέκυψαν πολλοί καλεσμένοι (πόσοι άραγε, γιατί δεν μας λένε;) και έτσι αποφάσισαν τάχα να “κόψουν” τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Η αλήθεια όμως βοά: Ο κ. Καψής δεν αντέχει τον διάλογο. Του αρέσει ο μονόλογος όπως τότε που έγραφε στα ΝΕΑ, αλλά δεν υπήρχε κανείς να του απαντήσει.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου