Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Στέλεχος του ΛΑΟΣ διαψεύδει τον Καρατζαφέρη για τον Καραμπέρη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΛA.O.Σ. με αφορμή την εμπλοκή του υποψήφιου του αντιπεριφερειάρχη Μ. Καραμπέρη στο κύκλωμα τοκογλύφων και εκβιαστών. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν ήταν  γνωστό στο κόμμα το παρελθόν του κ.Καραμπέρη και οι παράνομες δραστηριότητές του.
 Στην ανακοίνωση προστίθεται  ότι...
ο κ.Καραμπέρης “δεν αποτελεί στέλεχός μας, ή μέλος μας. Εντάχθηκε σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, με καθαρό τότε ποινικό μητρώο – το οποίο ζητήθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν – και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρξε καμιά συνοδευτική μομφή στο πρόσωπο του. Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ούτε προϊστορία, ούτε μετέπειτα συνέχεια πολιτικής συνάφειας, ένταξης και λειτουργίας σε όργανα ή σε ρόλους σε ό, τι αφορά στο Λαϊκό Ορθόδοξο

Την ίδια στιγμή στον “Τύπο της Κυριακής” δημοσιεύεται επιστολή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. και πρώην αναπληρωτής γραμματέας της, στην οποία κατηγορεί τον Γ. Καρατζαφέρη ότι ήταν αυτός που επέλεξε τον χαρακτηριζόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος εκβιαστών, Μάρκο Καραμπέρη, ως υποψήφιο του κόμματος για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές.
Ειδικότερα, απευθυνόμενος προσωπικά στον πρόεδρο του κόμματος, ο κ. Αποστόλου τονίζει για το θέμα του κυκλώματος στη συμπρωτεύουσα: «Σου επισημαίνω ότι παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις από την εξάρθρωση στη Θεσσαλονίκη της εγκληματικής οργάνωσης τοκογλυφίας, καθότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος αυτής, Μάρκος Καραμπέρης, ήταν προσωπική σου επιλογή για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στην Κ. Μακεδονία στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και θα αναμένω την επίσημη τοποθέτησή σου».
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου