Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Συμμετοχή Πρεβεζιάνου σε ανθρωποκτονία!

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση της σύλληψης ενός άνδρα ηλικίας 31 ετών από την Πρέβεζα, o οποίος σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εμπλέκεται σε ανθρωποκτονία στο Νεόκαστρο Ημαθίας και ομολόγησε την συμμετοχή του.
Συγκεκριμένα εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας...
Βέροιας Ημαθίας με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, η ανθρωποκτονία ενός 58χρονου άνδρα, του οποίου η σωρός είχε εντοπισθεί τον περασμένο Οκτώβριο σε αγροτική περιοχή, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Για το ίδιο έγκλημα συνελήφθησαν ακόμη η σύζυγος του θύματος και ο 25χρονος γιός του, ο οποίος μάλιστα πυροβόλησε τον πατέρα του με μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που προμηθεύτηκε από την περιοχή της Πρέβεζας με τον νεαρό φίλο του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο τριάντα ενός ετών από την Πρέβεζα συναντήθηκε στις 20 Οκτωβρίου με τους δύο συνεργούς του στο Νεόκαστρο Ημαθίας, προκειμένου να σχεδιάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της δολοφονίας.
Τις απογευματινές ώρες της 21ης Οκτωβρίου με την καθοδήγηση και την πληροφόρηση που παρείχε η 51 ετών σύζυγος του θύματος στον γιό της και στον φίλο του έστησαν ενέδρα σε αγροτική περιοχή και ο 25χρονος πυροβόλησε από μικρή απόσταση τον 58χρονο στην θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το όπλο στην Εγνατία Οδό σε άγνωστο σημείο. Οι δράστες συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Να σημειωθεί ακόμη ότι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός άντρας από την Πρέβεζα κατηγορείται και για ληστείες που διέπραττε το τελευταίο διάστημα σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, αποσπώντας χρυσαφικά. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους καθώς και το χρηματικό ποσό των 18000 ευρώ, ενώ η αστυνομία ερευνά την συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου