Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Γιάννενα-Διαψεύδει η Αστυνομία τα επεισόδια, αλλά στους τραυματίες και δύο αστυνομικοί!

Είναι το λιγότερο αστεία η προσπάθεια της τοπικής αστυνομίας να διαψεύσει τα επεισόδια και τους τραυματισμούς στο γήπεδο των Ζωσιμαδών, κατά τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναικό, όπως είναι η αστεία η προσπάθεια που γίνεται στο παρασκήνιο να μετατεθούν οι ευθύνες από τον έναν στον άλλο.
Η ουσία είναι ότι η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας έδρασε με περισσή επιπολαιότητα και πρωτοφανή προχειρότητα και εξ αιτίας των παραλείψεων ή των επιλογών που έκανε μετέτρεψε τον πέριξ του γηπέδου χώρο σε πεδίο μάχης...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εδώ και ημέρες είχε φτάσει έγγραφο από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Super League με συγκεκριμένες οδηγίες για τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟ, οι οποίες αποδείχθηκε στην πράξη ότι δεν τηρήθηκαν.
Δυστυχώς για την τοπική αστυνομία και επεισόδια έγιναν και τραυματισμοί υπήρχαν. Είναι άγνωστο όμως γιατί όλα αυτά δεν γράφτηκαν στην αναφορά που έγινε μετά το τέλος του αγώνα.
Κι αν η αστυνομία δεν είδε τραυματίες μεταξύ των οπαδών, δεν είδε ζημιές, δεν είδε δακρυγόνα, ρωτάμε και περιμένουμε απάντηση.
Κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων, εκ των οποίων ο ένας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο;
Η τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ όχι μόνο χειρίστηκε με παιδαριώδη τρόπο τον αγώνα του ΠΑΣ αλλά συνεχίζει να χειρίζεται με προχειρότητα και την επόμενη ημέρα, διαρρέοντας διαψεύδεις κι άλλα σενάρια.
Υπάρχει ένα σημείο στην όλη υπόθεση το οποίο πρέπει να διευκρινιστεί επισήμως. Πρόκειται για την παρέμβαση που φημολογείται ότι έγινε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή για να ανοίξουν οι θύρες για τους οπαδούς του Παναθηναικού. Αυτό τουλάχιστον διαρρέεται από την Αστυνομία και πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου