Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατά την καταδίωξή του «γάζωσε» αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, βρίσκεται σε εξέλιξη στα Μέγαρα. Ο δράστης, πιθανότατα...

τραυματίας και ο ίδιος κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, αναζητείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μία γυναίκα, που επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί του, συνελήφθη.
Όλα άρχισαν μετά τη ληστεία καταστήματος στην Ελευσίνα, το βράδυ της Παρασκευής, μετά την οποία η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε ειδοποίηση ότι αναζητείται ύποπτο όχημα μάρκας Alpha Romeo.
Αυτοκίνητο της Ασφάλειας Μεγάρων με συμβατικές πινακίδες που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε στο 42ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μεγάρων, ένα όχημα που ταίριαζε στην περιγραφή και στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα συνοδηγός.
Ακολούθησε καταδίωξη, ώς την στιγμή που ο οδηγός του ύποπτου οχήματος σταμάτησε, έβγαλε όπλο και «γάζωσε» κυριολεκτικά το περιπολικό, τραυματίζοντας έναν εκ των αστυνομικών. Ο τραυματίας διεκομίσθη σε νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στο πόδι.
Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στο δράστη και σε αστυνομικούς που είχαν σπεύσει προς ενίσχυση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πιθανώς και ο δράστης στο πόδι.
Παρά τον τραυματισμό του, ο δράστης διέφυγε στις παρακείμενες εκτάσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του. Στο ύποπτο όχημα εντοπίστηκε και συνελήφθη η γυναίκα συνοδηγός.
fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου