Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κρήτη:Κατάρες και φόβοι για βεντέτα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία!

H εν ψυχρώ εκτέλεση, έγινε λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου στον κόμβο Μουρνιών. Νεαρός άνδρας 25 ετών, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, με καταγωγή από το χωριό Ροδοπού Κισσάμου "γαζώθηκε", στη μέση του δρομου, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, ένα τζιπ 4χ4 μαζί με ένα ακόμη άτομο που ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό. Πίσω από το μοιραίο αυτοκίνητο ακολουθούσε ένα ακόμη αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε φίλος του 25χρονου και μέσα επέβαινε και ο αδερφός του...


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο δράστης προσπέρασε το αυτοκίνητο του 25χρονου, τον ακινητοποίησε και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε 13 ή 14 φορές, όπως είπε αργότερα ο ιατροδικαστής. Ο θάνατος του 25χρονου ήταν ακαριαίος. Οι βολές ενδεχομένως να προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά όλα βρίσκονται υπό εξέταση.
Ο 25χρονος μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, είχαν πάει το πρωί για να πάρουν ζωοτροφές. Τα δύο αυτοκίνητα ήταν φορτωμένα γι' αυτό και η ταχύτητά με την οποία κινούνταν ήταν μικρή. Μετά τη στυγερή δολοφονία, ο δράστης φέρεται να πήγε και στο δεύτερο αυτοκίνητο, με σκοπό να σκοτώσει και τον αδερφό του θύματος.



Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 30χρονου φερόμενου δράστη από τα Κεραμειά ενώ το σπίτι του φυλάσσεται από την αστυνομία, υπό τον φόβο αντιποίνων. Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός, καθώς συγγενείς και φίλοι του θύματος, πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις...

H σορός του άτυχου κτηνοτρόφου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές, με τους συγγενείς του, να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση.


Όπως ανέφερε στο flashnews.gr, o κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος του 25χρονου δεν ήταν ακαριαίος, ωστόσο μισή ώρα το πολύ μετά την επίθεση, ο άτυχος νεαρός είχε καταλήξει από τα 13 με 14 σκάγια (ο ακριβής αριθμός διερευνάται ακόμα)  που εισήλθαν από τον αριστερή ωμοπλάτη στο θώρακα του θύματος προκαλώντας κακώσεις και αιμορραγία που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μοιραία κατάληξη.

Όταν ολοκληρωθεί το πόρισμα της Αστυνομίας θα διαπιστωθεί τί είδους σκάγια χρησιμοποιήθηκαν για το άγριο αυτό φονικό.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου