Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Ζωντανό το όνειρο της μπανανίας -Στην Κόστα Ρίκα ο Γ.Παπανδρέου

Tι κι αν οι τραπεζίτες διαπραγματεύονται με την ελληνική κυβέρνηση για το κούρεμα που θα αποτρέψει την ουσιαστική χρεοκοπία, τι κι αν η Βουλή νομοθετεί μέτρα επώδυνα για τον ελληνικό λαό για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια, τι κι αν οι πολίτες αυτής της χώρας αγωνιούν για το αύριο. O κ. Παπανδρέου την Παρασκευή αναχωρεί για Κόστα Ρίκα...


Η συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς - της οποίας είναι Πρόεδρος ο Γ.Παπανδρέου - στην εξωτική Κόστα Ρίκα είναι αδιαμφισβήτητα ένα συγκλονιστικό γεγονός και πολύ πιο σημαντικό από τα πιο πάνω.

Μπορεί κάποιος να μιλήσει για λαϊκισμό. Όμως διαβάζοντας τα παρακάτω ίσως να αλλάξει γνώμη.

Το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου, οι συνεργάτες του θεωρούν ότι με τις δυο συνεδριάσεις - χθες και σήμερα - του Πολιτικού Συμβουλίου, οι όποιες υποχρεώσεις του κλείνουν και επι της ουσίας τακτοποιούνται!

Μάλιστα, κάνουν και εκτιμήσεις! Οτι δηλαδή ο κ. Παπανδρέου φεύγει για τόπους εξωτικούς ενδυναμωμένος! Αφού εκεί θα παραστεί ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και πως να μην το λένε αυτό, αφού εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου, όλοι οι υπόλοιποι τον αποθέωσαν στο Εθνικό Συμβούλιο για την πρωθυπουργία του τα προηγούμενα 2 χρόνια!

Δηλαδή, για τους ανθρώπους στο ΠΑΣΟΚ, θεωρούν κρίσιμο μήνα τον Μάρτιο που θα ξανανοίξουν τα εσωκομματικά και όχι αυτές τις ημέρες! Και έτσι θα μπορεί ανενόχλητος ο κ. Παπανδρέου να διεκδικήσει εκ νέου τον Μάϊο την Προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Προφανώς θεωρούν ασήμαντη λεπτομέρεια ότι το κόμμα του κ. Παπανδρέου είναι εκείνο που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου