Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

"Βγήκε απο τη μπουζού η πρεζού;" - Απίστευτες εκφράσεις στη Βουλή από την Ελένη Ζαρούλια

- Θύελλα στη Βουλή από τις πρωτοφανείς αναφορές της συζύγου του Ν. Μιχαλολιάκου
- Αφορμή η απαγόρευση από την ΕΛ.ΑΣ της διανομής τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή
- “Ελάτε να μας συλλάβετε” είπε στον Ν. Δένδια 

Πυρά κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και επίθεση σε προσωπικό επίπεδο κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Δραγασάκη, εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια αξιοποιώντας τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης στο πρώτο θερινό τμήμα.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφερόμενη στην απαγόρευση διανομής τροφίμων από το κόμμα της, στην Πλατεία Αττικής, κατήγγειλε ότι απαγορεύθηκε σήμερα η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή έως τα μεσάνυχτα αν και «ο κ. Δένδιας και η ΓΑΔΑ μένουν αδιάφοροι στο παρεμπόριο που γίνεται κάθε Κυριακή στην πλατεία Αττικής».

«Ελάτε λοιπόν κύριε Δένδια να μας συλλάβετε», ανέφερε η βουλευτής...


Αναφέρθηκε επίσης στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Τριαντάφυλλο με το εξής σχόλιο: «ο επαρχιώτης φέρελπις νέο πασόκος Τριαντάφυλλος, είναι ένας από τους 153 βουλευτές που είπε ναι στο Μνημόνιο. Αν πάταγε το ποδάρι του στις επιτροπές θα ήξερε αν έχουμε διαβάσει το νομοσχέδιο. Ας επιστρέψουν τα χρήματα στον λαό που το κόμμα του χρωστάει εκατομμύρια και να μην πιάνει στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή. Ύστερα ας μιλήσουμε και για λαθραίους».

Σχολιάζοντας τις χθεσινές επισημάνσεις του αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Δραγασάκη, για αναφορές της Χρυσής Αυγής που παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα, η βουλευτής, του επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο με ιταμές αναφορές για την κόρη του.

"Ας μας πει τώρα, που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε απ' τη “μπουζού” η “πρεζού” και έμπορος όπλων" είπε από το βήμα της Βουλής αφήνοντας τους πάντες άφωνους...
 
Τον κάλεσε, επίσης, να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν «από τα συντρόφια του υπέρ των Αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι η πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω».

Οι προσβλητικές αναφορές της κ. Ζαρούλια διεκόπησαν από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή. «Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ότι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές».

«Σκεφτόμαστε και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής» επέμεινε όμως η βουλευτής.

Το σημερινό επεισόδιο έρχεται σε συνέχεια μιας κλιμακούμενης φραστικής επιθετικής τακτικής από τη Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις της Βουλής και μετά τις επισημάνσεις του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι δεν θα γίνονται πλέον ανεκτά υβριστικά σχόλια που διασύρουν το Σώμα. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου