Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ρεάλ καλεί Γιαννάκη!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για την αντικατάσταση του Ετόρε Μεσίνα. Λέγεται μάλιστα πως κατατέθηκε ήδη και πρόταση!

Η «Βασίλισσα» θέλει τον «Δράκο» της!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, του Αμαρουσίου, του Πανιωνίου και της Εθνικής Ελλάδας έχει ξεκινήσει επαφές με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο των Μαδριλένων.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θεωρείται ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την θέση και είχε φτάσει πολύ κοντά στο να αναλάβει την Βασίλισσα το 2006, ωστόσο ο κανόνας του ισπανικού μπάσκετ που απαγορεύει την παράλληλη ενασχόληση προπονητών σε συλλόγους και εθνικές τον απέτρεψε.

Αν ο Γιαννάκης αναλάβει τον πάγκο της Ρεάλ τότε αναμένεται να έχει ένα πολύ δύσκολο έργο καθώς ακόμη και ο Ετόρε Μεσίνα δεν άντεξε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Μαδρίτη και δήλωσε την παραίτηση του πριν από μερικές μέρες, ωστόσο ο «Δράκος» έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε δύσκολες συνθήκες.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου