Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ντόνατς αφιερωμένα στον Ουίλιαμ και την Κέιτ

Τα ντόνατς του βασιλικού γάμου λάνσαρε αμερικανική αλυσίδα του δημοφιλούς στις ΗΠΑ γλυκίσματος, με ημέρα έναρξης την Κυριακή του Πάσχα।


Τα ντόνατς έχουν σχήμα καρδιάς, ενώ η διαφήμιση που τα συνοδεύει αναφέρει: «Δεν βρίσκεται το όνομά σας στη λίστα με τους προσκεκλημένους για τον Βασιλικό Γάμο του

Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον; Ούτε εμείς είμαστε καλεσμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γιορτάσουμε την ιδιαίτερη περίσταση».
Επίσης, τα καταστήματα παγωτού που ανήκουν στην ίδια εταιρεία προτείνουν για αυτές τις ημέρες το «κέικ παγωτού Βασιλικός Γάμος».

Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα ότι και οι ΗΠΑ βρίσκονται σε φρενίτιδα για το γάμο του Ουίλιαμ με την Κέιτ. Αποκαλυπτικό στοιχείο του μεγέθους του ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Αμερικανοί είναι ότι οι ιστοσελίδες των παραδοσιακών ΜΜΕ στις ΗΠΑ έχουν πολύ μεγαλύτερη κάλυψη του γεγονότος σε σχέση με τις αντίστοιχες βρετανικές.

Ο βασιλικός γάμος καλύπτει το 0।20% όλων των ειδήσεων που φιλοξενούν στη διαδικτυακή τους έκδοση οι αμερικανικές εφημερίδες και τα περιοδικά σε αντίθεση με το 0.08% των βρετανικών, σύμφωνα με την εταιρία έρευνας Nielsen.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου