Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Αχαϊα: ''Για 8 χρόνια ζούσα φυλακισμένη, αναγκασμένη να εκδίδομαι καθημερινά''!

Η 29χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα το πρωί της περασμένης Πέμπτης (12-01-2012) και μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, στα χέρια του Αλβανού σωματέμπορου. Όπως είπε, πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα το 2003, επειδή της υποσχέθηκε μια καλύτερη ζωή, με αξιοπρεπή δουλειά...

Όταν έφτασε στη χώρα μας όμως, ο 40χρονος της πήρε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και τη φυλάκισε στο διαμέρισμα που ζούσε. ''Αν ήθελα να ζήσω, έπρεπε να κάνω αυτά που ήθελε'' είπε το θύμα στους αστυνομικούς. Ο Αλβανός σωματέμπορος την ανάγκαζε να εκδίδεται καθημερινά και να του καταθέτει τις εισπράξεις στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η 29χρονη, από το 2003 έως το 2008, εργαζόταν σε μπαρ της Αθήνας και της Κρήτης, ενώ από το 2008 έως σήμερα εργαζόταν σε οίκο ανοχής της Πάτρας. Η νεαρή Ρωσίδα, κατέθετε κάθε εβδομάδα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του 40χρονου, ενώ το συνολικό ποσό που του έχει παραδώσει από το 2003 έως σήμερα, ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.

Το ποτήρι της υπομονής της ξεχείλισε την περασμένη εβδομάδα. Η 29χρονη κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματέμπορου 200€, αλλά εκείνος ήθελε παραπάνω! Την βρήκε, την χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα και την απείλησε για τη ζωή της.

Κάπως έτσι, η νεαρή πήρε την απόφαση να πάει και να μιλήσει στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης έπεφτε στα χέρια αστυνομικών. Πάνω του βρέθηκαν 800€ που κατασχέθηκαν.  Ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιων του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Πατρών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου