Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Αν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μας εμείς θα το επανασυνδέσουμε"

Σε θέση μάχης βρίσκεται ο Δήμος Νέας Ιωνίας προκειμένου να παρέμβει άμεσα σε περίπτωση που συνεργεία της ΔΕΗ... επιχειρήσουν να διακόψουν την ηλεκτροδότηση σε δημότες που έχουν πληρώσει το ρεύμα αλλά όχι το χαράτσι.

Στο συγκεκριμένο Δήμο 2.900 νοικοκυριά δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι και από αύριο οι ιδιοκτήτες τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα συνεργεία της ΔΕΗ που θα πάνε τους κόψουν το ρεύμα.

Οπως δήλωσε στο Νewsit η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, Όλγα Κατιμερτζή "εμείς σε αυτή τη φάση είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε στους δημότες που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη διαδιακασία διακοπής της ηλεκτροδότησης του σπιτιού τους. Θα κινητοποιήσουμε κόσμο προκειμένου να αποτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο αλλά και εάν δεν τα καταφέρουμε έχουμε ήδη ένα συνεργείο εθελοντών με ηλεκτρολόγους και άμεσα θα επανασυνδέσουμε το ρεύμα. Ταυτόχρονα θα παράσχουμε νομική κάλυψη στους δωρεάν στους δημότες μας καθώς η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα σε κάποιον που το έχει πληρώσει αλλά αρνήθηκε να καταβάλει το χαράτσι".
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου