Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι βουλευτές

Από το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έτρεχε στη Βουλή και καλούσε, ως επί το πλείστον νέους συναδέλφους του στο κόμμα, για ποτό και μεζεδάκι σε ένα στέκι στο Παγκράτι.
Α-λα-μπρατσέτα με την Εύα Καϊλή, περπάτησε μέχρι την έξοδο και την κάλεσε στο αντάμωμα των βουλευτών. Στη συνέχεια μπήκε στο εντευκτήριο των βουλευτών και έδωσε «πρόσκληση» προφορική και στον Γιάννη Αμοιρίδη. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, κατάφερε να μαζέψει στο Παγκράτι...
γύρω στους 15 βουλευτές (ή τουλάχιστον τόσοι πρόλαβαν να πάνε).
Πρώτες έφτασαν στο σημείο του ραντεβού η Έλενα Παναρίτη και η Σοφία Γιαννακά. Ο Δημήτρης Λιντζέρης ήταν τυχερός γιατί καθυστέρησε. Οι υπόλοιποι που δέχτηκαν την επίθεση ήταν, πέραν του διοργανωτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, οι Δημήτρης Παπουτσής, Ελπίδα Τσουρή, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Μακρυπίδης, Γιώργος Ντόλιος, Φραγκίσκος Παρασύρης, Πυθαγόρας Βαρδίκος και Παναγιώτης Ρήγας.
Το συγκεκριμένο ραντεβού όμως διέρρευσε, και έφτασε στα αυτιά μιας ομάδας νεαρών. Κι όταν οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ παρήγγειλαν το ποτάκι τους, η ομάδα των τριαντάρηδων «μπούκαρε» στο μαγαζί και τα έκανε άνω κάτω. Γιαούρτια, αναψυκτικά, ποτά, όλα κατέληξαν στα ταγιέρ των ωραίων κυριών και στα κουστούμια των βουλευτών.
Όταν ήρθε η Αστυνομία ήταν πλέον αργά μιας και οι «δράστες» είχαν ήδη προλάβει να απομακρυνθούν…
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου