Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ - Δεν δρομολογεί τις εξελίξεις ο Γ.Παπανδρέου

Όλα δείχνουν πως θα συνεδριάσει αύριο το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και πως ο Γ.Παπανδρέου δεν θα ανακοινώσει εαν θα είναι ή όχι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, κάτι που θα πυροδοτήσει αντιδράσεις από τα πρωτοκλασσάτα στελέχη...

Στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτουν στο NewsIt πως η μικροεπέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γ.Παπανδρέου δεν θα αναβάλει την αυριανή συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου, που είναι προγραμματισμένη για τις 15.00 στα γραφεία επί της οδού Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NewsIt ούτε αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ο Γ.Παπανδρέου, σχετικά με το αν θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Γ.Παπανδρέου θα αναφερθεί πιθανότατα στο χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών διαδικασιών ου θα είναι :

- Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου στα τέλη του Γενάρη
- Διενέργεια Συνεδρίου με πιθανότερο μήνα τον Μάρτιο.

Γιατί παίζει καθυστερήσεις ο Παπανδρέου

Από το στενό περιβάλλον του Γ.Παπανδρέου διαρρέεται πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του περιμένοντας :
- Τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Την έκβαση της συζήτησης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου
- Την κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το ''κούρεμα'' και τη νέα δανειακή σύμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ.Παπανδρέου περιμένει ιδίως τη νέα δανειακή σύμβαση, θεωρώντας πως θα προκαλέσει, λόγω της σκληρότητας της, αναταραχή και στα 2 μεγάλα κόμματα εξουσίας.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου