Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Περιοδεία Σαμαρά χωρίς κουστωδία στο εμπορικό κέντρο της Ν.Ιωνίας


Συνομίλησε με καταστηματάρχες αλλά και κατοίκους και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ.Σαμαράς, με δηλώσεις του ζήτησε από την κυβέρνηση να καταλάβει επιτέλους τα προβλήματα που υπάρχουν και να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής.

"Δεν μπαίνει σήμερα άνθρωπος στα μαγαζιά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναρωτιέμαι τι επιτέλους πρέπει να συμβεί για να το καταλάβει η κυβέρνηση και να αλλάξει αυτή την ανάλγητη οικονομική πολιτική η οποία δημιουργεί αυτό το έλλειμμα κοινωνικής συνοχής. Εχει τραυματιστεί βαθύτατα η ελληνική κοινωνία", τόνισε ο κ.Σαμαράς, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες τους και τις τοπικές αγορές.

"Τώρα που πλησιάζει Πάσχα ο καθένας ας ξοδέψει στα καταστήματα της γειτονιάς του. Να βοηθήσει τους καταστηματάρχες, την περιοχή, την τοπική αγορά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Σαμαράς ζήτησε από όλους αυτές τις άγιες μέρες να δείξουν σύμπνοια, ανθρωπιά, αγάπη και πάνω απ`όλα αλληλεγγύη όπως είπε, για τον άνθρωπο που έχει ανάγκη τον άρρωστο, τον φτωχό, τον ηλικιωμένο.

"Ας είμαστε δίπλα του ο καθένας ξέρει τι μπορεί να κάνει", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ।Σαμαράς, που στην σημερινή του επίσκεψη στην Ν Ιωνία δεν συνοδευόταν από κανέναν βουλευτή του κόμματος του, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεχίσει τις περιοδείες του εντός αλλα και εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου