Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

'Αρωμα τρομοκρατίας στην Πεύκη; - Αρνείται να πει ποιός είναι ο 28χρονος - Βίντεο ντοκουμέντο

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για έργο μελών ένοπλης οργάνωσης, ίσως της Σέχτας Επαναστατών, εξετάζει ανάμεσα στα άλλα η ΕΛΑΣ για το περιστατικό της ένοπλης συμπλοκής στην Πεύκη। Η συμπλοκή σημειώθηκε.....


στις 19।05 το απόγευμα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Επικούρου και Αιόλου στην Πεύκη।


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ

Οι αστυνομικοι απο τα στοιχεια που εχουν συλλεξει μεχρι στιγμης απο την συμπλοκη ειναι σχεδον πεπεισμενοι οτι οι δραστες ειναι μελη τρομοκρατικης οργανωσης.

Ο ενας που καταφεραν να συλλαβουν αφού δέχθηκε σφαίρα στη λεκάνη, νοσηλεύεται φρουρούμενος στον ΕΡΥΘΡΟ. 'Οταν τον ρώτησαν τα στοιχεία του, τους είπε οτι ονομάζεται «Γιώργος Σ.», αλλά τελικά τα στοιχεία αυτά δεν ανήκουν σ' εκείνον αλλά σύμφωνα με πληροφορίες σε άτομο από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Και αυτό θεωρείται στοιχείο που μπορεί να συνδέει τον δράστη με κάποια τρομοκρατική οργάνωση. Το όπλο που βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής, είναι ένα όπλο μάρκας Glock, με ένα γεμιστήρα και είναι κατά την αστυνομία "καθαρό".
Στη μέση του ο τραυματίας έφερε θήκη για όπλο. Ακριβώς δίπλα βρεθηκε ένα κλεμμένο μηχανάκι στο οποίο πιθανολογείται ότι επέβαιναν οι δύο ύποπτοι που θέλησαν να ελέγξουν οι αστυνομικοί. Είχε κλαπεί στις 16 Μαϊου - δηλαδή προ διημέρου - από την Κυψέλη.

Τι άλλο βρέθηκε πάνω του

Ο δράστης είχε επάνω του επίσης ένα καλυμμα τιμονιού και έναν λεβιέ ταχυτήτων που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα οτι βρισκονταν στην περιοχή για να κλέψουν κάποιο αυτοκίνητο.

Ψάχνουν το περιπολικό για DNA
Ο άλλος ένοπλος διέφυγε από το σημείο με το περιπολικό της Αμεσης Δράσης, που βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στην οδό Θεσσαλονίκης κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ανακάλυψαν μέσα στο περιπολικό ίχνη αίματος και οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι είναι τραυματίας.

Εκτός κινδύνου οι 2 αστυνομικοί


Ένας από τους αστυνομικούς είχε δεχθεί τρεις σφαίρες και φέρει τραύματα στον θώρακα από θραύσματα που τρύπησαν το αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Ο άλλος έχει τραύμα από σφαίρα κοντά στον ώμο.
Τι κρύβει το όπλο που βρέθηκε
Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα όπλο μάρκας Glock, με ένα γεμιστήρα που χρησιμοποίησε ο τραυματίας δράστης και 20 κάλυκες.
Η υπόθεση θεωρούν οτι θυμίζει το σκηνικό που έγινε στην Δάφνη με τον Λάμπρο Φούντα. Το όπλο Glock, τα κλειστά μαγαζιά, η μηχανή μικρού κυβισμού που χρησιμοποίησαν, στρέφουν τις έρευνες και προς την τρομοκρατία.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες ενώ κατάθεση αναμένεται να δώσουν ίσως και το βράδυ της Τετάρτης οι δύο τραυματίες αστυνομικοί।




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου