Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο θάνατος του Μπιν λάντεν έγινε... μπλουζάκι!

Η είδηση ότι ο Osama bin Laden είναι νεκρός έσκασε σαν... βόμβα και σόκαρε την κοινή γνώμη. Άλλοι θεώρησαν ότι είναι ψέματα και άλλοι, βασισμένοι στις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, Barack Obama, βεβαιώθηκαν ότι προκλήθηκε ένα μεγάλο και παγκόσμιο πλήγμα κατά της τρομοκρατίας.
Το επιχειρηματικό μυαλό, όμως, δεν «χαμπαριάζει» από αυτά και είναι άγρυπνο 24 ώρες το 24ωρο। Έτσι, αν πέρασε μόλις μια μέρα, δεκάδες είναι τα μπλουζάκια...

προς πώληση που «ξεφύτρωσαν» στο Διαδίκτυο και που, μέσω έξυπνων «μότο», πανηγυρίζουν το θάνατο ενός από τους μεγαλύτερους τρομοκράτες παγκοσμίως। Στους δρόμους της Αμερικής, μάλιστα, έπειτα από σχεδόν 12 ώρες, στήθηκαν πάγκοι σε διάφορες γωνιές, με μηνύματα για όλα τα γούστα।


«Φρέσκα νέα! Αγοράστε τα μπλουζάκια σας από εδώ», φωνάζει ένας πωλητής σε πάρκο έξω από το Λευκό Οίκο, στη Washington, κρατώντας ένα t- shirt, που γράφει «Obama Got Osama», αξίας 10 δολαρίων.

«It took Obama to catch Osama», διαβάζει κανείς σε ένα άλλο μπλουζάκι, το οποίο μάλιστα κοσμεί μια καρικατούρα με τον Ομπάμα ντυμένο ως πρόσκοπο και τον Οσάμα να βγαίνει έξω από μια σπηλιά με τα χέρια ψηλά, ενώ από κάτω υπάρχει υποσημείωση, που λέει «1.461 ημέρες της θητείας του Ομπάμα ως προέδρου».

Άλλα σχέδια που μπορεί κανείς να βρει στο Διαδίκτυο περιλαμβάνουν το πρόσωπο του Βin Laden με το σύνθημα «Osama got Obama’d», «Rest in Piss» ή «Rest in Pieces».



protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου