Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μήλος: Εφιαλτικές στιγμές για 11χρονο στα χέρια Αφγανού παιδεραστή

Ένα  ανήλικο Ελληνόπουλο ηλικίας μόλις 11 χρόνων ζούσε επί ένα μήνα εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός αδίστακτου παιδόφιλου από το Αφγανιστάν που είχε ασελγήσει σε βάρος του τουλάχιστον τρεις φορές, δίνοντάς του χρήματα για να εξασφαλίσει τη σιωπή του!
Η υπόθεση  που έχει προκαλέσει σοκ στην  κοινωνία του νησιού, αποκαλύφθηκε  όταν το άτυχο αγοράκι αποφάσισε  να σπάσει τη σιωπή του και...
  να εκμυστηρευτεί στους γονείς  του τις φρικτές εμπειρίες  στις οποίες το υπέβαλε ο 33χρονος Αφγανός σάτυρος. Οι γονείς κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα Μήλου, οι άνδρες του οποίου ολοκλήρωσαν την έρευνα και εντόπισαν τον δράστη.

    
Ο αδίστακτος  παιδόφιλος δεν συνελήφθη λόγω  παρέλευσης του αυτοφώρου και  σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή γενετήσιας αξιοπρεπείας που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

  
*** Με ξύλο  και απειλές προσπαθούσε ο  ιδιοκτήτης ενός μπαρ στην περιοχή της Καλαμπάκας να υποχρεώσει μια 19χρονη Βουλγάρα υπάλληλό του να εκδίδεται επί πληρωμή στους θαμώνες! Η νεαρή αλλοδαπή τον κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που διερευνά την υπόθεση και εξετάστηκε από γιατρούς που επιβεβαίωσαν ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Ο επίδοξος μαστροπός που είναι κάτοικος Τρικάλων αναζητείται.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου