Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια της συζύγου του!

Νέο, ακόμη πιο άγριο έγκλημα προστέθηκε σε μια σειρά δολοφονικών ενεργειών που αναστατώνουν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Αυτή τη φορά, το θύμα δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου εισέβαλαν οι αδίστακτοι φονιάδες, αλλά ένας επισκέπτης που έκανε το μοιραίο λάθος να βγει στην αυλή και πυροβολήθηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της συζύγου και των φίλων του!
      
Ο άτυχος 68χρονος έτρωγε μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι ενός φιλικού τους ζευγαριού στην Παραλία Αυλίδας στην Εύβοια, όταν ξαφνικά άναψε το εξωτερικό φως που ενεργοποιείται με φωτοκύτταρο. Κοιτάζοντας από τα παράθυρα, είδαν μια σκιά και ο 68χρονος βγήκε για να δει τι συνέβαινε. Τότε, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν κουκουλοφόρο και, πιστεύοντας ότι ήταν μόνος, προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.
     
Όμως, ο άγνωστος είχε δυο ένοπλους συνεργούς οι οποίοι, για να εμποδίσουν τη σύλληψή του, πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον άτυχο άνδρα με μια κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι! Ο 68χρονος σωριάστηκε νεκρός μπροστά στο εμβρόντητο ζευγάρι των ιδιοκτητών του σπιτιού και της συζύγου του, ενώ οι δολοφόνοι έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκε αμέσως, πρόλαβαν να διαφύγουν.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου