Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τα άκουσε για τα καλά στα Γιάννινα Χρυσανθακόπουλος

Ο άλλοτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρωταγωνιστής σε υπόθεση παράνομου τζόγου (φρουτάκια) και σήμερα βουλευτής του ΛΑΟΣ ήταν αυτός που άνοιξε την προεκλογική εκστρατεία στο Νομό Ιωαννίνων για λογαριασμό του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Η επίσκεψή του ήταν ολιγόωρη αλλά κατά την επίσκεψή του στην αγορά της πόλης τα άκουσε για τα καλά και μάλιστα από πρώην μέλος του ΛΑΟΣ...

Φυσικά στην πρόσκληση του δεύτερου να συζητήσουν εάν και κατά πόσο το μνημόνιο ήταν μονόδρομος ο κ. Χρυσανθακόπουλος όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε, αλλά αρχικά επιτάχυνε το βήμα και στη συνέχεια άλλαξε δρόμο!
Βέβαια τα μηνύματα τα έλαβαν τα τοπικά στελέχη του ΛΑΟΣ που συνόδευαν τον βουλευτή και σίγουρα δεν τους ήταν διόλου ευχάριστα.
Κατά τα λοιπά ο κ. Χρυσανθακόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και στο Νομό Ιωαννίνων καθώς εκτιμάται ότι ο ΛΑΟΣ θα κερδίσει έδρα όμως δεν έδειξε το ίδιο αισιόδοξος και για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας, υποστηρίζοντας πάντως ότι η παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ αποτελεί μονόδρομο.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου