Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ένα βραβείο για την βιομηχανία εμφιαλώσεων «Βίκος»

Με το βραβείο «Περιφέρεια Ηπείρου» τιμήθηκε η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. «ΒΙΚΟΣ», με έδρα τα Ιωάννινα. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Πέτρος Σεπετάς...

Σύμφωνα με την επιτροπή αξιολόγησης η  Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.: Είναι ο Leader της ελληνικής αγοράς στον τομέα των εμφιαλωμένων νερών με μερίδιο 21%, έχει 20 χρόνια συμβολής στην ανάπτυξη της Ηπείρου και στην ανάδειξη του Ζαγορίου, διαθέτει τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια υψηλής δυναμικότητας και απασχολεί πάνω από 260 εργαζόμενους εκ των οποίων το 35% είναι απόφοιτοι πανεπιστημίων, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έχει υλοποιήσει επενδύσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ.
Η τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» έγινε την περασμένη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, η τελετή απονομής. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο οποίος συνεργάζεται με την οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.
Σύμφωνα με του διοργανωτές «είναι μια ελάχιστη τιμητική αναγνώριση της επιτυχημένης δράσης αυτών των επιχειρήσεων που μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό κλίμα και σε περιβάλλον παγκόσμιας ύφεσης κατάφεραν να εισφέρουν θετικά στην ανάπτυξη της περιοχής και να αποδείξουν ότι υπάρχει περιφερειακή βιομηχανία που είναι εξωστρεφής, καινοτόμα, κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη.
Για τη βράβευση των επιχειρήσεων συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από άτομα υψηλού κύρους η οποία συνεδρίασε ούτως ώστε να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες των μεταποιητικών επιχειρήσεων που διεκδικούσαν τα βραβεία σε καθεμιά από τις κατηγορίες. Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης με αλφαβητική σειρά, ήταν: Ο Μόσχος Βοϊτσίδης, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, ο καθηγητής κ. Κώστας Γραμμένος, πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ο Γιώργος Καλοφωλιάς, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιάς, ο κ. Δημήτρης Λακασάς, πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο Νικόλαος Πέντζος, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, και ο Γιάννης Χατζηδημητρίου, πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
agon.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου