Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η "Εθνική" του Ράπανου αγόρασε 26 εκ. ευρώ κτίριο του Ψυχάρη

Επειδή, οι κύριοι και οι κυρίες της «Εθνικής Τράπεζας» εμφανίζονται σαν να μην έχουν καταλάβει, εμείς θα τους θυμίσουμε μια πρόσφατη ιστορία. Πριν από ένα χρόνo επί της διοικήσεως Ράπανου, η Εθνική, είχε προσφέρει γερή οικονομική “ένεση” στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και τον Σταύρο Ψυχάρη, καθώς η θυγατρική της Εθνική Leasing υπέγραψε μακροχρόνια μίσθωση, αξίας 26 εκατ. ευρώ, για την πώληση και επαναμίσθωση του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου...

Η συμφωνία περιλαμβάνει την πώληση του κτιρίου αντί του ποσού των 26 εκατ. ευρώ και την επανεκμίσθωσή του στη Μιχαλακοπούλου ΑΕ για 12 χρόνια με δικαίωμα επαναγοράς του κατά τη λήξη της μισθωτικής περιόδου στην τιμή των 5 ευρώ.
Η Εθνική που αρνήθηκε τα 10 εκ. είχε δώσει πριν από ένα χρόνο 26 εκατ. Ευρώ στον Ψυχάρη, κίνηση που προφανώς γνώριζε ο κ. Ράπανος! Μάλιστα, το συγκεκριμένο ακίνητο είχε αγοραστεί από τον ΔΟΛ επί Λαμπράκη με 12 εκατ. ευρώ. Η τράπεζα με τα λεφτά του ελληνικού λαού το αγόρασε στη διπλάσια τιμή σε μία περίοδο που τα ακίνητα έχουν πτώση έως και 30%. Και το σκάνδαλο δεν σταματά εδώ.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου