Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΖΙΦΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Για υπηρεσιακούς και μη παράγοντες που παρενέβησαν στο έργο τους κάνουν λόγο σύμφωνα με πληροφορίες στα υπομνήματα που κατέθεσαν στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και...
Σπύρος Μουζακίτης. Σύμφωνα με πληροφορίεςτης Ηλεκτρονικής σελίδας του Πρώτου Θέματος, οι δύο εισαγγελείς στα υπομνήματα δεν αναφέρουν κάποιο όνομα πολιτικού πλην όμως, κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια πολιτικού προσώπου που τους μεταφέρθηκε μέσω τρίτων. Η δυσαρέσκεια αφορά την πορεία των ερευνών τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο υπόμνημά τους φέρονται να αναφέρουν ότι τους ζητήθηκε επίσπευση των ερευνών τους για τρεις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Οι δύο εισαγγελείς κατέθεσαν στον κύριο Μακρή δύο ξεχωριστά υπομνήματα και σε αυτά καταγράφουν τα γεγονότα χωρίς να τα αξιολογούν.

Την ερχόμενη Δευτέρα, θα προσέλθουν και πάλι στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να δηλώσουν περαιτέρω διευκρινήσεις για τα ενδεχόμενα εμπόδια που αντιμετώπισαν στο έργο τους.

Πάντως, δικαστικές πηγές αφήναν ακόμα κα ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο εισαγγελείς να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με πειθαρχική δίωξη διότι δεν κατήγγειλαν έγκαιρα παρεμβάσεις που υποστηρίζουν ότι έγιναν στο έργο τους.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου