Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: "Θα κλειστώ σε μοναστήρι εάν αποδειχθεί ότι έχω λάθος!"

Dead Line το τέλος Γενάρη δίνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για την ικανοποίηση των τεσσάρων όρων... που έχει θέσει για να παραμείνει στην κυβέρνηση. Όπως δηλώνει ο ίδιος, έχει...ήδη ζητήσει συνάντηση την προσεχή εβδομάδα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και η αποχώρησή του από το κυβερνητικό σχήμα δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν, μιας και έχει προβεί σε αρκετές προειδοποιήσεις.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Βήμα», ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως περιμένει τα αποτελέσματα από τις επαφές της τρόικας για να λάβει τις τελικές αποφάσεις, ενώ σε περίπτωση αποχώρησής του διευκρίνισε πως θα ενημερωθεί γραπτώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των άλλων δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. «Δεν πρόκειται ούτε έχω πρόθεση να αιφνιδιάσω κανέναν», επανέλαβε. Με δεδομένο ότι η τρόικα αναμένεται στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου, οι αποφάσεις του κ. Καρατζαφέρη θα ληφθούν γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά στους τέσσερις όρους που έθεσε για την παραμονή του στην κυβέρνηση ο κ. Καρατζαφέρης είπε με νόημα: «Εάν βρεθεί ένας και μου αποδείξει ότι έχω λάθος με τους όρους που έθεσα για την παραμονή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, τότε εγώ θα αποσυρθώ και θα κλειστώ σε μοναστήρι».

Όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε πως καλό θα ήταν να γίνουν το επόμενο έτος. «Δεν συμφωνώ οι εκλογές να διεξαχθούν πριν ή μετά το Πάσχα, αλλά να πάνε όσο πιο πίσω γίνεται, ακόμα και του χρόνου, τέτοια εποχή καλά θα ‘ναι, ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειες που γίνονται για τη νέα δανειακή σύμβαση και να δοθεί ώθηση στις αγορές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου