Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Συναίνεση με τον Κουβέλη επιθυμεί η Συγγρού (;)

Μπορεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να αδυνατούν να επιτύχουν μεταξύ τους το μίνιμουμ της συναίνεσης, ωστόσο και τα δυο κόμματα δείχνουν φιλική διάθεση προς το νέο πολιτικό εγχείρημα του Φώτη Κουβέλη.

Μετά την παρουσία Παπανδρέου στο ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗΜ.ΑΡ. και η ΝΔ δείχνει ανοιχτή στην συναίνεση με το νέο πολιτικό φορέα.

Χαρακτηριστική η συγχαρητήρια επιστολή του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζου, προς τον εκλεγέντα στο αξίωμα του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Σπύρο Λυκούδη, με την οποία τον διαβεβαιώνει πως «παρά τη διαφορετική ιδεολογική και πολιτική αφετηρία των κομμάτων μας, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε σημαντικές επιλογές για την έξοδο από την οικονομική κρίση, η οποία ταλανίζει την χώρα μας».

Είναι προφανές πως πέραν του πολιτικού πολιτισμού, η προσέγγιση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού η αξιωματική αντιπολίτευση μοιάζει εμμέσως να κλείνει το μάτι, αν όχι στον ίδιο τον κύριο Κουβέλη, σίγουρα στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους που κλίνουν προς τα…αριστερά।

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου